Sobre nosaltres. CIMELSA

Cimelsa ofereix des de fa més de 40 anys serveis d’instal·lacions integrals i manteniments. Som un equip format per més de 65 empleats i col·laboradors.

Som una companyia consolidada, dinàmica i pro-activa, formada per professionals polivalents, amb capacitat tècnica acreditada i experiència, els recursos que apliquem al desenvolupament de la nostra activitat estan orientats a satisfer les necessitats dels nostres clients.

Técnico Mantenimiento CIMELSA

Disposem d’una Oficina Tècnica pròpia i molt qualificada, per oferir la millor solució d’Enginyeria aplicada a cada client i projecte. (Temps, Cost i Qualitat).

El nostre personal disposa de la màxima qualificació i experiència per desenvolupar les seves funcions, així com les eines i tecnologia necessàris per a assegurar la qualitat i eficiència de les seves actuacions.

Cimelsa és una empresa amb vocació de servei, orientada a fidelitzar els clients i compromesa amb el medi ambient. Adaptem la nostra activitat a criteris de sostenibilitat, transparencia i responsabilitat ambiental.

Entre els nostres objectius corporatius es troben la reducció de la contaminació i la reducció de la petjada de carboni (emissions CO2).

– CIMELSA, Enginyeria Aplicada al Servei  –