Climatització en Instal·lacions Industrials

Per Cimelsa la climatització, només equival a un concepte, el confort.

Més enllà de paradigmes erronis, on s’entén que la climatització és sentir fred i la calefacció és suar de calor, Cimelsa aplica solucions perquè hi hagi una estabilitat en la temperatura, d’aquesta manera aconseguim evitar un xoc tèrmic, amb els problemes de salut que això comporta, com ara refredats i altres patologies. També insistim en Cimelsa, en el nostre compromís amb el medi ambient, reduint la petjada de carboni.

La importància d’dimensionar bé una instal·lació, i conèixer les seves peculiaritats in-situ, fa que cada projecte de climatització que realitza Cimelsa, sigui un vestit a mida.

El més important quan volem climatitzar un espai d’oficines o de trànsit de moltes persones, és conèixer com més dades millor, això ens ajuda i el que aconseguim és una impressió generalitzada de l’èxit de les nostres actuacions.

Cimelsa, contràriament a altres empreses, no pressuposta res sense conèixer a casa de el client, on realitzarem la instal·lació. No es tracta que sigui la solució més econòmica a priori, perquè amb el preu de l’electricitat, el que ens estalviem en frigories / calories instal·lades, el pagarem amb escreix amb la factura de la llum i amb les reparacions, ja que una instal·lació mal dimensionada, fa que els equips de climatització treballin més i tinguin un major desgast.

En Cimelsa, tenim un compromís amb els nostres clients i amb el medi ambient, és per això que la nostra inequívoca aposta de futur, està alineada amb les energies netes. El nostre departament d’enginyeria, treballa diàriament per combinar la climatització, amb mètodes d’energia, amb una petjada de carboni mínima, és a dir amb energia solar, aquesta font inesgotable, que porta eons, proporcionant-nos llum i vida.

És l’aplicació més característica de l’empresa amb un ampli ventall d’instal·lacions realitzades. Els nostres tècnics donen el suport que convé perquè les instal·lacions compleixin totes les exigències quant a funcionament, normativa i rendiment energètic.

sol·licita-pressupostsol·licita-pressupost-hover