Gestió d’Instal·lacions Industrials

El servei de gestió de Cimelsa comprèn la globalitat de les instal·lacions dels nostres clients, donat el nostre servei pluridisciplinar, vam realitzar el manteniment conductiu, de la mà de fabricant de l’equip, sempre assessorant de primera mà al nostre client.

La gestió de la instal·lació, està estretament unida a l’manteniment industrial que vam realitzar en Cimelsa el qual, mitjançant un contracte, es defineixen que maquinària i instal·lació anem a mantenir.

Un altre vessant és la pressupostació i la revisió de les instal·lacions, una eina imprescindible per conèixer de primera mà a què urgències hem de prioritzar, per evitar el col·lapse de la instal·lació, evitant així accidents que podrien resultar greus, també les parades de producció per no haver analitzat l’estat actual de les instal·lacions.

TOT FUNCIONA A LA PERFECCIÓ, FINS QUE DEIXA DE FER-HO:

La gestió de les instal·lacions que tenim a Cimelsa, les fem amb l’última tecnologia disponible per augmentar la nostra precisió i oferir-los als nostres clients un servei que combina professionalitat amb modernitat.

Moltes vegades veiem per fora una màquina o el cablejat d’una instal·lació i ens sembla que tot funciona a la perfecció, però quan fem el check-in, veiem que el corrent que circula no és la correcta i que aquesta màquina que funciona aparentment bé, s’atura.

Som especialistes en la Gestió global de totes les instal·lacions, tant mecàniques com elèctriques, com a garantia de servei, qualitat i innovació.

  • Distribució
  • Subestacions
  • Enllumenat
  • Audiovisuals
  • Cablejat estructurat
  • Detecció d’Incendis
  • Instal·lacions electròniques

En aquest context, CIMELSA aporta els coneixements tècnics i l’experiència tant dels seus tècnics com els acumulats per la pròpia empresa.

sol·licita-pressupostsol·licita-pressupost-hover

– CIMELSA, Enginyeria Aplicada al Servei  –